GP Data Programme Agenda



Purpose of Meeting: GP Data Programme BoardDate: 26/01/21 Time: 12.00 – 14.00Location: MS Teams conference call

Programme Agenda	Speaker	Time	Hour
Welcome address by the Board Chair.	REDACTED	5mins	12:00
 Minutes of the previous board reviewed. Board ToR 	REDACTED	5mins	12:05
GPAD Policy	REDACTED	40mins	12:10
National PublicationProposalQuestions			
GPAD Digital	REDACTED	40mins	12:50
 Updated Timeline Update on Guidance. Workplan Overview for ARRS roles Workplan for GPAD migration to GPDfPR Questions 			
Patient Experience	REDACTED	15mins	13:30
 Summary of the BSA discovery work Programme update, where we are now / next 	and <mark>REDACTED</mark>		
GPDfPR	REDACTED	15mins	13:45
 Programme Update Questions			
AOB	REDACTED		14.00

GP Data Programme Minutes



Apologies:

- REDACTED
- REDACTED
- REDACTED